Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، بهترین راه‌ها برای جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های ویروسی مانند آنفولانزا و کرونا که ذهن بسیاری را به خود مشغول کرده است؛ مربوط به انجام اقدامات پیشگیرانه می‌شود.

بسیاری از این اقدامات پیشگیرانه شخصی و بسیاری هم مربوط به داخل خانه و بین اعضای خانواده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما این موضوع برای خانواده‌هایی که در آپارتمان‌ها و مجتمع‌های مسکونی زندگی می‌کنند به دلیل وجود مکان‌های مشترک بین ساکنین یک ساختمان، کمی تا مقداری متفاوت است.

این ویروس ممکن است بر سطوح هر نوع وسیله عمومی وجود داشته باشد. از این رو از تماس با این وسایل عمومی خودداری و همچنین از تماس دست آلوده با بینی و دهان خود جلوگیری و از مالش چشمان خود پرهیز کنید.

در صورت تماس در اسرع وقت دست و صورت خود را بشویید.

مسعود مردانی فوق تخصص بیماری‌های عفونی و عضو کمیته کشوری کرونا در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت:ویروس کرونا در سطوح مختلف می‌تواند بین ۳ ساعت تا ۹ روز برجا بماند، همچنین هیچ تفاوتی در نوع سطوح وجود ندارد و کار ضدعفونی وسایل عمومی باید به طور مرتب انجام شود.

بازه زمانی مشخصی برای ضدعفونی کردن سطوح مختلف مجتمع و ساختمان‌ها نمی‌توان تعیین کرد، زیرا بازه زمانی ضدعفونی به عوامل مختلفی همچون شیوع بیماری و یا مریض شدن یکی از افراد داخل ساختمان بستگی خواهد داشت.

با توجه به شروع اپیدمی کرونا این کار بهتر است که هر روز صورت گیرد. کارضدعفونی کردن سطوح، چندان کار سختی نخواهد بود وبا یک اسپری و دستمال پارچه‌ای می‌توان این کار را انجام داد.

به منظور جلوگیری از ابتلا به بیماری‌های واگیردار مانند کرونا که این روز‌ها تمام حواس هارا به خود جمع کرده است؛ مهم‌ترین راه مربوط به انجام اقدامات پیشگیرانه است، بنابراین مسئولان مجتمع و ساختمان‌ها باید با همکاری ساکنین ضدعفونی کردن مکان‌های عمومی را پیگیری کنند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: کرونا راه پله

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۴۸۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟

آفتاب‌‌نیوز :

 براساس گزارش لایوساینس، اکثر مردم حداقل یک بار در سال سرما می‌خورند، اما انسان خردمند چه زمانی برای اولین بار سرماخورد؟ 

پاسخ به این سوال دشوار است، تا حدی به این دلیل که بسیاری از ویروس‌ها باعث سرماخوردگی می‌شوند و تعداد کمی از آن‌ها در بقایای انسان باقی می‌مانند. اما این امکان وجود دارد که برخی از انسان‌های خردمند حداقل ۳۰۰ هزار سال پیش سرما خورده باشند.

سرماخوردگی معمولی یک اصطلاح کلی برای گروهی از عفونت‌های تنفسی است. راینوویروس‌ها، کروناویروس‌ها و ویروس سنسیشیال تنفسی اغلب باعث این بیماری می‌شوند. اما قبل از اینکه این پاتوژن‌ها بین مردم پخش شوند، احتمالاً انسان آن‌ها را از مهره داران دیگر گرفته‌است.

جوئل ورتهایم، ویروس شناس تکاملی در دانشگاه کالیفرنیا، سن دیگو، گفت زندگی در نزدیکی حیوانات باعث ابتلا به ویروس جدید و تبدیل شدن آن به بیماری بومی بین انسان‌ها می‌شود.

معمولاً وقتی یک ویروس حیوانی به درون بدن انسان می‌رود، نمی‌تواند عفونت ایجاد کند، زیرا با میزبان جدید خود سازگار نیست. با این حال، یک ویروس گه گاه دارای مجموعه‌ای از ژن‌های مناسب برای جهش موفقیت آمیز و حتی انتشار در بین انسان‌ها می‌شود. به عنوان مثال، ویروس‌های کووید-۱۹ و آنفولانزای خوکی اینگونه پدید آمدند.

دانشمندان فرضیه‌های متفاوتی درباره زمان اولین ابتلای انسان به ویروس‌های سرماخوردگی دارند. برخی از محققان بر این باورند که ویروس‌ها می‌توانستند از حیوانات به انسان‌ها در طلوع تمدن بشری (تقریباً ۵۰۰۰ تا ۶۰۰۰ سال پیش) شروع به انتشار کنند. آن زمان انسان‌ها شروع به زندگی در محل‌هایی کردند که پاتوژن‌ها می‌توانستند به راحتی پخش شوند و سپس شروع به پرورش حیوانات پر از ویروس کردند.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • بیش از ۳۰ ساختمان در آتش‌سوزی شفت سوختند
  • کاهش ۲۲ درصدی حوادث ساختمان در خراسان جنوبی
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید
  • توخل: رسیدن به فینال امکان‌پذیر است/ کیم بیش از حد طمع کرد
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • انسان چه زمانی برای اولین بار سرما خورد؟
  • برای نابودی ویروس‌ها پنجره را باز کنید!
  • کرونا ویروس چگونه با تغییرات آب و هوایی گسترش یافت؟
  • نقش تغییرات آب و هوایی در گسترش ویروس ها