Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خرداد به نقل از باشگاه خبرنگاران؛ حوزه کلینیک در نظر دارد تازه‌ترین دانستنی‌های پزشکی را در اختیار کاربران قرار دهد.
پوست کیوی هم مفید استکیوی منبع غنی از ویتامین C است؛ بعد از موز از میوه‌هایی است که بالاترین میزان پتاسیم را دارد و فولات موجود در آن مانع بروز بیماری‌های قلبی است.
خواص کیوی تنها محدود به موارد فوق نمی‌شود با این حال متخصصان تغذیه می‌گویند پوست این میوه هم ارزش غذایی خوبی دارد؛ فیبر، فولات و ویتامین ایبی از مواد مغذی پوست کیوی هستند، همچنین بهتر است بدانید که پوست کیوی بیش از گوشت این میوه آنتی اکسیدان دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بنابر این اگر از خوردن پوست کیوی به خاطر زبری آن اذیت نمی شوید؛ پوست این میوه را دور نریزید. 
بیماری ناشناخته دستگاه گوارش یکی از بیماری‌های کمتر شناخته شده دستگاه گوارش، بیماری کرون است.
کرون یک بیماری التهابی آزار دهنده است که موجب زخم شدن روده کوچک و بزرگ شود؛ این زخم ها بیشتر در انتهای روده کوچک و ابتدای روده بزرگ بروز پیدا می کنند؛ از علائم این بیماری می‌توان به درد‌های طولانی مدت شکمی٬ اسهال و استفراغ و کاهش وزن اشاره کرد.
اگر چه دلیل ابتلای افراد به این بیماری هنوز مشخص نیست، پزشکان معتقدند رژیم غذایی نامناسب در ایجاد و رشد این بیماری فوق العاده اثر دارد؛ تجربه نشان داده است که تغییر در رژیم غذایی، خودداری از مصرف غذا‌های پرچرب و نوشیدنی‌های گازدار و نوشیدن بیشتر مایعات راهکار‌های موثر در درمان این بیماری هستند.
حداقل فعالیت ورزشی در روز چقدر است تاکنون نتایج تحقیقات بسیاری نشان داده است که افراد برای حفظ سلامتی باید حداقل روزی ۳۰ دقیقه فعالیت ورزشی نظیر نرمش و پیاده روی داشته باشند.
به تازگی محققان دانشگاه دوک آمریکا دریافتند که نداشتن حداقل فعالیت ورزشی به مدت بیست دقیقه احتمال بیماری‌های قلبی و سکته را به طور چشمگیری افزایش می‌دهد.
این تحقیقات نشان داده است که ۱۰۰ دقیقه پیاده روی خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی را تا ۸۰ درصد کاهش می‌دهد.
این محققان معتقدند حتی در روز‌های پرمشغله کاری هم برای ورزش کردن می‌توان به جای استفاده از آسانسور از پله استفاده کرد.
بیماری هایی که بدون علامت هستندمتاسفانه بسیاری از بیماری‌ها در مراحل اولیه شکل‌گیری و رشد علائم خاصی ندارند و هنگامی علائم آن‌ها بروز پیدا می‌کند که این بیماری‌ها تا حدود زیادی در بدن رشد پیدا کرده اند. 
پوکی استخوان یکی از این مشکلات است، در حالی که کاهش تدریجی سطح کلسیم و ویتامین D هیچ نشانه‌ای ندارد، تنها با شکستگی دست و پا، لگن و ستون مهره فرد از پوکی استخوان آگاه می‌شود.
مشکلات مربوط به کبد نظیر هپاتیت و کبد چرب هم تا مدت‌ها نشانه خاصی ندارد.
انجام آزمایش خون حداقل سالی یک بار برای آگاهی از میزان کلسیم و ویتامین D یا اطلاع از وضعیت آنزیم‌های کبدی فوق العاده ضروری است.
 سیستم ایمنی بدن با شکلات تلخ تقویت کنیدپژوهشگران دانشگاه لوما لیندا در آمریکا به نتایج جالبی در خصوص اثر مصرف شکلات تلخ دست یافتند.
یکی از سلول‌های موثر در سیستم ایمنی بدن انسان، لنفوسیت تی موسوم به سلول T است، به اعتقاد این محققان مصرف شکلات تلخ در بهبود عملکرد سلول‌های T بسیار موثر است، سلول های  T در از بین بردن توده های سرطانی هم نقش ویژه‌ای دارند. 
همچنین این پژوهشگران با بررسی نوار مغزی افراد دریافتند که مصرف ۴۸ گرم شکلات تلخ، فعالیت مغز و قدرت حافظه را بهبود می‌بخشد.
پیش از این اثر مصرف شکلات تلخ در کاهش استرس به اثبات رسیده بود. 
برچسب ها: پوست کیوی ، سلامت ، فشار خون ، فعالیت بدنی

منبع: خرداد

کلیدواژه: پوست کیوی سلامت فشار خون فعالیت بدنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khordad.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خرداد» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۲۶۴۰۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است

به گزارش خبرگزاری مهر، روش‌های درمانی مبتنی بر ریبونوکلئیک اسید (RNA) ابزار قدرتمندی در اختیار محققان قرار می‌دهد تا راهی برای هدف قرار دادن بیماری‌های غیرقابل درمان در سطح مولکولی ارائه دهند. در حالی که این ساختارهای زیستی می‌توانند به طور موثری با تزریق، مانند واکسن ضدکرونا تحویل داده شوند، تاکنون هیچ راه موفقی برای تحویل آن‌ها به صورت خوراکی وجود نداشته است، زیرا این داروها در شرایط سخت روده از بین می‌روند.

در مقاله‌ای که در مجله Nanobiotechnology منتشر شده است، دکتردریتون ولاسالیو و تیم محققان وی دریافتند که ذرات ریز در شیر گاو به نام وزیکول‌های خارج سلولی (EVS) می‌توانند به طور مؤثر از داروهای RNA محافظت کرده و آن‌ها را تحویل دهند.

ولاسالیو می‌گوید: «تجویز خوراکی داروها، راحت‌ترین و معمولاً ارزان‌ترین راه برای مصرف دارو است زیرا به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی متکی نیست. توانایی ارائه داروهای بیولوژیکی مانند روش‌های درمانی RNA اغلب با مشکلاتی روبرو هستند که استفاده از ذرات داخل شیر می‌تواند به رفع این مشکل کمک کند.»

وی افزود: «این دستاورد می‌تواند منجر به عرضه روش‌های انقلابی و پایدار و همچنین مقرون به صرفه و در دسترس اسید نوکلئیک خوراکی برای بیماری‌ها شود که تأثیرات اجتماعی زیادی دارد.»

وزیکول‌های خارج سلولی سامانه‌های نانویی بوده که مولکول‌های بیولوژیکی را در بدن حفظ می‌کنند و دسترسی مولکول‌ها را به سلول‌ها کنترل و تنظیم می‌کنند. در حالی که وزیکول‌های خارج سلولی برای تحویل دارو به طور گسترده مورد بررسی قرار گرفته است، استفاده از وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر برای رهایش خوراکی داروهای RNA به طور گسترده‌ بررسی نشده است. با این حال، وزیکول‌های خارج سلولی موجود در شیر به طور طبیعی برای جذب در روده مناسب هستند زیرا تصور می‌شود این سیستم‌ها به عنوان ابزاری برای انتقال مولکول‌های بیولوژیکی از مادر به کودک تکامل یافته‌اند.

محققان این پروژه پس از استخراج وزیکول‌های خارج سلولی از شیر گاو، آن‌ها را با مولکول‌های RNA برای درمان بیماری التهابی روده (IBD) پر کردند. این وزیکول‌های خارج سلولی قادر به انتقال مولکول‌های RNA درمانی در سد روده در مدل‌های آزمایشگاهی پیشرفته روده انسان بودند. در مطالعات حیوانی روی موش، وزیکول‌های خارج سلولی شیر بار RNA التهابی مربوط به IBD را کاهش دادند.

این امر باعث می‌شود درها برای روش‌های درمانی خوراکی RNA برای طیف گسترده‌ای از بیماری‌ها از جمله بیماری‌های قلبی، دیابت و واکسن در برابر سایر عفونت‌های ویروسی باز شود.

کد خبر 6093930 مهتاب چابوک

دیگر خبرها

  • ۷ سوغاتی خوشمزه زنجان که باید حتماً امتحان کنید
  • با این خوراکی های خوشمزه خواب آلودگی و بی حالی بهاری را دور کنید
  • خوراکی‌هایی که بهتر است با معده خالی خورده نشوند
  • کبد چرب و دردسرهایش
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است!
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • شیر گاو برای تولید داروهای مبتنی بر mRNA قابل استفاده است
  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • بهترین میوه برای تقویت سیستم ایمنی بدن
  • مناسب‌ترین میوه‌ها برای بیماران دیابتی